Over ons

StudentenContact staat voor betrouwbaar, discreet, oprecht en vernieuwend. Daarbij zijn wij 'anders dan anders'. Hoe doen wij dat; door de zaken eigentijds te organiseren, zonder de gebruikelijke platvloersheid. Onze visie en resultaat ziet u op deze website.

StudentenContact is daarom uniek in Nederland, omdat wij uitsluitend samenwerken met echte Nederlandse studentes die daadwerkelijk een studie volgen bij een Nederlandse onderwijsinstelling op MBO, HBO of WO niveau.

StudentenContact - voor contact op niveau

shutterstock_387513517

StudentenContact is een Utrechtse dienstverlener op het vlak van persoonlijk contact. Wij zijn een intermediair tussen onze aangesloten studenten en onze klanten. Wij werken daarbij oprecht en serieus. Wij komen onze afspraken altijd na en doen wat wij zeggen. Bij ons bent u aan het juiste adres om ‘contact op niveau’ te hebben.

Aanmelden

Onze filosofie

Wij zijn van mening dat je bepaalde zaken anders kunt organiseren dan het al jarenlang in Nederland plaatsvindt. Met meer respect naar alle betrokken partijen. Dit geldt sowieso naar onze klanten, maar zeker ook naar ‘onze’ studentes en andere medewerkers.

StudentenContact is uniek in hetgeen wat wij in Nederland aanbieden. Wij pretenderen niet om een high class bureau te zijn, maar de studentes hebben wel allemaal hun eigen klasse. Elke studente is immers uniek. Daarbij werken wij uitsluitend samen met echte vrouwelijke studenten, hetgeen bij andere bedrijven nog weleens als promotiemiddel wordt gebruikt.

Onze studentes studeren allemaal aan een Nederlandse onderwijsinstelling. Zij spreken dan ook allemaal Nederlands. Het niveau varieert van MBO+ t/m WO niveau. Wij kunnen de garantie geven dat u uitsluitend echte studentes ontmoet. StudentenContact is immers; ‘contact met studenten’. Wij willen onze bedrijfsnaam en bedrijfsfilosofie in ere houden. Tijdens een intakegesprek controleren wij altijd of een studente is ingeschreven bij een onderwijsinstelling of dat binnenkort gaan doen. Mocht zij tussen twee studies inzitten, dan geven wij altijd het laagste behaalde studieniveau aan.

Van belang is dat u op onze website uitsluitend eerlijke en oprechte informatie aantreft. Wij geven u alleen informatie waar wij ook volledig achter kunnen staan. De leeftijden van de studentes zijn daarom altijd correct en worden nooit naar beneden bijgesteld.

Wij werken uitsluitend met studenten waarbij wij een goed gevoel hebben. Belangrijk; dat ze dit samenwerken met ons uit eigen vrije wil doen. Wij zijn streng in de selectie, zodat wij alleen samenwerken met studenten die wij vinden passen binnen ons bedrijf. De vrouwelijke studenten zijn immers ons visitekaartje. U verwacht immers van ons een perfecte dienstverlening en die krijgt u dan ook!

Andersom geven wij uitsluitend de voorkeur aan nette en normale klanten. Wij willen niet onze studenten in contact brengen met mannen die geen fatsoen hebben, respectloos zijn en/of niet vrouwvriendelijk zijn. Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Ook al gaat het om een betaalde dienst, iedereen moet na de date of evenement met een goed en plezierig gevoel huiswaarts keren, zo ook onze studenten.

Discrectie

Wij vinden discretie en privacy een groot goed. Wij gaan te allen tijde zeer discreet om met alle informatie die wij van u ontvangen. Deze discrete werkwijze hebben wij doorgevoerd in ons gehele bedrijfsbeleid. Wij begrijpen best dat u een hogere positie in de maatschappij kunt hebben. Wellicht ben u zelfs een ‘bekende Nederlander’. Wij begrijpen ook dat u niets aan de ‘grote klok’ wilt hangen. Vandaar dat wij zeer discreet omgaan met alle toevertrouwde informatie. Dat garanderen, te allen tijde!

Onze algehele discrete werkwijze vertaalt zich ook richting de kant van de studentes. Ook zij verdienen de discretie die bij het werk om de hoek komt kijken. Omdat wij uitsluitend werken met echte studerende vrouwen, hebben zij niet de intentie om bij StudentenContact een carrière op te bouwen. Zij willen na het voltooien van hun studie, zich volledige kunnen richten op een leuke en aansluitende baan.

Vandaar dat u niet in alle gevallen gezichtsfoto’s van de studentes zult zien. Wij rekenen op uw begrip. Mocht u vragen hebben over een specifieke studente -en met name haar uiterlijk- dan staat het u natuurlijk vrij om bij ons navraag te doen. Wij zullen u altijd eerlijke informatie verschaffen, zodat u vooraf een goede keuze kunt maken uit ons aanbod van studenten.

Tevreden over onze dienstverlening; deel het sowieso met anderen, maar wij vernemen ook graag uw positieve ervaringen. Opmerkingen, aandachtspunten, punten van kritiek, klachten of mogelijk een onaangename ervaring; geef het aan ons door. Wij stellen uw bijdrage altijd op prijs, eventueel geheel anoniem.

Wij streven altijd naar 100% tevreden klanten, zodat u de volgende keer weer een reservering zult doen.